Contact

bulthaup van damme team
Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem
info@bulthaupgent.be

 

 

Openingstijden

De showroom in Sint-Denijs-Westrem is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. Op zaterdag van 10 tot 17 uur. Zondag en maandag gesloten.

De showroom in Gent is open van dinsdag tot vrijdag van 14 tot 18 uur of na afspraak. Op zaterdag van 10 tot 17 uur. Zondag en maandag gesloten.

Showroom

Welkom in Sint-Denijs-Westrem en Gent.

De showroom van Van Damme Team bevindt zich reeds meer dan 50 jaar in een oud brouwerijgebouw, naast de kerk van Sint-Denijs-Westrem. In 2001 werd een tweede winkel geopend. Deze is gehuisvest in een voormalig benzinestation op de ring rond Gent. In onze beide showrooms vind je een weelde aan ideeën met oog voor de laatste nieuwigheden. Je kan er de keukensystemen b2 en b3 van bulthaup vergelijken. We bekijken er samen de mogelijkheden op gebied van materialen, werkbladen en apparaten. Wij zorgen voor een persoonlijk en warm onthaal en nemen graag tijd om je te adviseren bij het maken van jouw keuzes. Aan de hand van het grondplan van je keuken, kunnen we de ruimtelijke situatie inschatten en de door jou gewenste functies inplannen.

Sint-Denijs-Westrem

Sint-Denijs-Westrem

Gent

Gent