Contact

bulthaup van damme team
Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem

 

Openingstijden

dinsdag - vrijdag: 10 - 12 uur & 14 - 18 uur
zaterdag: 10 - 17 uur

Zondag en maandag gesloten.

 

bulthaup gent ontwerpt uw keuken op maat

Welkom bij Van Damme Team

Kom eens langs in onze gespecialiseerde showroom in Gent of Sint-Denijs-Westrem. Je kan er de keukensystemen bulthaup b2 en b3 vergelijken. Wij zorgen voor een persoonlijk en warm onthaal. Een grondige bespreking van je plannen doen we liefst op afspraak. We nemen graag tijd om je te adviseren bij het maken van jouw keuzes. Samen bekijken we de mogelijkheden op gebied van materialen, werkbladen en apparaten.

Eén team, twee showrooms

Van Damme Team staat voor je klaar. Heb je vragen of wil je jouw keukenplannen bespreken? We doen dit graag via telefoon, e-mail of online.

Martelaarslaan 200, 9000 Gent, T +32 9 2480555
Hogeheerweg 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem, T +32 9 2222340

info@bulthaupgent.be

Hoor je graag van ons?

Dan brengen wij je op de hoogte van de laatste nieuwigheden, realisaties, promoties, demo’s en events… Welkom bij Van Damme Team !

De zomer van 2023

Tijdens de zomer zal de showroom in Gent gesloten zijn van zaterdag 15 tot en met maandag 31 juli. De showroom in Sint-Denijs-Westrem blijft open.

Demo V-ZUG

Ontdek de voordelen en de kenmerken van de V-ZUG combi-stoom en bakovens.

Welkom in onze showrooms

We kiezen resoluut voor warmte en huiselijkheid. Open leefkeukens worden afgewisseld met rustpunten zoals een salon of bureauruimte. Wandel de showroom binnen en ontdek er de aparte signatuur van elke medewerker.

Blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met een passie. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

bulthaup van damme team
Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem

 

Openingstijden

dinsdag - vrijdag: 10 - 12 uur & 14 - 18 uur
zaterdag: 10 - 17 uur

Zondag en maandag gesloten.