Contact

bulthaup van damme team
Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem

 

Openingstijden

dinsdag - vrijdag: 10 - 12 uur & 14 - 18 uur
zaterdag: 10 - 17 uur

Zondag en maandag gesloten.

 

Het begon met Jo en Annie

Ze vinden elkaar tijdens hun studies binnenhuisarchitectuur. Allebei kinderen van meubelmakers. Allebei gedreven door esthetiek en verliefd op uitgepuurde lijnen. Wanneer ze in 1967 een eigen keukenzaak opstarten in Sint-Denijs-Westrem, hebben Jo Van Damme en Annie Daemers hun missie duidelijk uitgetekend. Ze willen van elke keuken het hart van het huis maken en stellen vast dat hun visie bijzonder goed matcht met de filosofie van bulthaup. De keuze wordt als vanzelf gemaakt en zo bouwen ze met bulthaup verder aan hun levensdroom. Zoon Karel en dochters Mieke en Katrien helpen de zaak uitgroeien tot een familieonderneming en in 2001 is de tweede generatie Van Damme klaar voor de opening van een bulthaup winkel in Gent.

Een team van gedreven vakmensen

Met Koen, Julie en Sara wordt de verjonging verder gezet. Hugues, Filip, Didier en Shkender staan in voor een deskundige plaatsing.
Het flexibele, door bulthaup grondig doordachte systeem biedt ons alle vrijheid tijdens het ontwerpen. Zo wordt telkens opnieuw een uniek concept geboren. Een gepersonaliseerde keuken die uitblinkt in functionaliteit en soberheid. Een staaltje van geavanceerde techniek, gecombineerd met kwaliteitsvolle materialen. Met een perfecte afwerking als evidente signatuur. We houden rekening met uw persoonlijke stijl, met de architectuur van de woning, met de droomkeuken die u in gedachten koestert.

Uw keuken bouwen we samen

Zo bekijken we het echt. Daarom hechten we veel belang aan dialoog en interactie. Wie op zoek is naar de ideale keuken, wil in de eerste plaats zijn verhaal doen. Daar luisteren we aandachtig naar. Om het dan te vertalen naar een leefruimte waarin uw persoonlijke levensstijl helemaal tot zijn recht komt. Eén van onze medewerkers volgt uw project op, vanaf de eerste schets tot en met de finishing touch. De montage van uw keuken wordt vakkundig door onze eigen plaatsers uitgevoerd. En voor een woordje uitleg over de werking van uw toestellen hebben we met Katrien een specialist in huis.

Kom gerust eens langs

Wij zorgen voor een persoonlijk en warm onthaal en nemen graag tijd om u te adviseren bij het maken van uw keuzes.