Contact

bulthaup van damme team
Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem

Welkom bij Van Damme Team

Kom eens langs in onze gespecialiseerde showroom in Gent of Sint-Denijs-Westrem. U kan er de keukensystemen bulthaup b1, b2 en b3 vergelijken. Wij zorgen voor een persoonlijk en warm onthaal. Een grondige bespreking van uw plannen doen we liefst op afspraak. We nemen graag tijd om u te adviseren bij het maken van uw keuzes. Samen bekijken we de mogelijkheden op gebied van materialen, werkbladen en apparaten.

Eén team, twee showrooms

Van Damme Team staat voor je klaar. Heb je vragen of wil je jouw keukenplannen bespreken? We doen dit graag via telefoon, e-mail of online.

Martelaarslaan 200, 9000 Gent, T +32 9 2480555
Hogeheerweg 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem, T +32 9 2222340

info@bulthaupgent.be

Zomervakantie

Verheugd jullie te kunnen verwelkomen in onze showrooms! Ook tijdens de zomervakantie blijven we open. We zijn enkel gesloten op 20 en 21 juli 2021.

Demo V-ZUG / Uitgesteld

Tijdens een Initiatie demo ontdek je de voordelen en de kenmerken van de V-ZUG combi-stoom en bakovens. Wil je meer halen uit je V-ZUG toestel, volg dan een Masterclass demo.

Vernieuwde showrooms

We kozen resoluut voor meer warmte en huiselijkheid. Open leefkeukens worden afgewisseld met rustpunten zoals een salon of bureauruimte. Hopelijk wandel je gauw weer binnen en ontdek je de signatuur van de verschillende medewerkers doorheen de showroom.

Terugblik op onze heropening

Gezellige drukte en een warm weerzien… Met een goed gevoel blikken we terug op onze feestelijke heropening in Sint-Denijs-Westrem.

Blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met een passie. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.