Enkele van onze realisaties

Het flexibele, door bulthaup grondig doordachte systeem biedt ons alle vrijheid tijdens het ontwerpen. Zo wordt telkens opnieuw een uniek concept geboren.


Woning De Biekorf: oude ziel, nieuwe thuis

"Ik wou vooral een keuken hebben waar ik volledig mijn gang kan gaan, waar de kinderen kunnen meehelpen en waar je samen met vrienden kan koken." De combinatie van inox, eik en wit laminaat in deze bulthaup b3 keuken past perfect bij de rest van de woning. Het is een aangename kamer geworden.

Architect Geo Bontinck - Renovatie Callebaut Architecten - Foto's Thomas De Bruyne

Lees het volledige verhaal


Triplet project verenigt familie onder één dak

“Ik hou van mooi en degelijk materiaal en we konden de keukens naar onze wensen aanpassen.” De loft van Ann en Pascal heeft een bulthaup b3 keuken met inox werkvlak en kasten in wit laminaat. De appartementen van Lynn en Massimo hebben een b1 keuken in wit laminaat. Een bouwproject dat draait om toekomstgericht wonen.

Algemene aanneming ABS Bouwteam - Architect Govaert&Vanhoutte architects - Foto's Thomas De Bruyne

Lees het volledige verhaal


Industriële schil met een warm hart

Plaats voor koken en samenzijn neemt voor Sabrina en Bart een belangrijke rol in. Ze kozen voor de vrijstaande b2 keuken van bulthaup. Met alle toestellen en keukenbenodigdheden verstopt in drie bijhorende eiken kasten, kan de keuken in al haar luchtigheid tot haar recht komen, zonder te moeten terugvallen op zware keukenblokken of afzonderlijke opbergruimtes. “ ‘En waar is uw keuken?’ is een veelgestelde vraag, waarna we graag de kasten opentrekken.

Foto's Bart Musschoot BMUSS

Lees het volledige verhaal


Office O architects: oog voor ruimtelijke ervaring

“Vanuit de keuken geniet je van het mooiste zicht op de stad en het is ook de ruimte waar we het vaakst zitten." Binnen de smalle ruimte die voorhanden was bleek het b2 kookeiland van bulthaup de beste oplossing, simpelweg omdat het op een tafel leek en dusdanig het gevoel van een leefkeuken in plaats van een zwaar keukenblok gaf. Het keukenontwerp werd aangevuld met b3 kasten, die in een wit wandvolume werden weggewerkt.

Architect Office O architects - Foto's Tim Van de Velde

Lees het volledige verhaal


In beeld: penthouse Gent

"Op zoek naar intelligente keukenoplossingen in bescheiden leefruimtes?" Het appartement werd volledig gestript, zodat licht en ruimte er helemaal tot hun recht kunnen komen. De bulthaup b3 keuken heeft fronten in massief notelaar. Wandpanelen, kolomkasten en werkblad zijn in laminaat kleur kaolien.

Verbouwing Kant architecten - Foto's Stijn Vereeken

Lees het volledige verhaal


Het nest van een creatieveling

"In enkele zaken wilden we echt investeren, zoals aluminium steellook ramen van Engels en een degelijke bulthaup b1 keuken." De glas-in-loodramen van Veerle Verschoren zijn hip, kleurrijk en fris! Haar glasatelier bevindt zich en een voormalig fitnesscentrum dat ze samen met haar man verbouwde.

Publicatie Nest magazine - Foto's Jonah Samyn

Lees het volledige verhaal


Project Lake View

Lake View is prachtig wonen aan het Donkmeer in Berlare. Het project omvat 25 appartementen met ruime terrassen en zicht op het meer. Door zijn heden­daagse architectuur, hoogstaande afwerking en materiaalkeuzes is het gebouw een baken van rust. Alle bulthaup keukens werden op maat ontworpen volgens de wensen van de bewoner.

Architect Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau - Project­ontwikkelaar Zabra Real Estate - Fotografie Carl Berquin


Project Light Falls

Light Falls is een multiresidentiële woonsite langs de Brusselsesteenweg in Melle. Dit woonproject combineert open architectuur met rustgevend groen in een gezinsvriendelijke context. Elke woonunit werd uitgepuurd tot in de details. Licht speelt hierbij een primordiale rol. De open keuken met kookeiland en de ruime leefruimte zorgen voor een instant feelgood. Van Damme Team realiseerde voor dit project een 50-tal gepersonaliseerde keukens.

Govaert & Vanhoutte architecten - Project­ontwikkelaar ABS Bouwteam - Fotografie Thomas De Bruyne


Residentie Orion
Luxueus wonen in een oase van groen dichtbij het feeërieke stadscentrum van Dendermonde. Exclusieve appartementen, riante penthouses en uitstekend gelegen kantoor- of praktijkruimtes. Het gebouw is opgebouwd uit duurzame materialen en uitgerust met de meest moderne en energie-efficiënte technieken. De appartementen zijn stijlvol en heerlijk ruim, maar vooral tot in de puntjes uitgekiend. Ze zijn op alles voorzien, goed beveiligd en voorzien van een high-end afwerking. De ruime appartementen hebben schitterende zuidgeoriënteerd terrassen met een eindeloos zicht op een groene binnentuin en de achterliggende natuur als decor.

Projectontwikkelaar Springvis