Verwendagen

Verwendagen bij bulthaup: net dat tikkeltje extra!

Tijdens onze verwendagen van 5-13 oktober maken we het extra gezellig in onze showroom in Sint-Denijs-Westrem. Kom vrijblijvend langs voor ons professioneel keukenadvies en proef ondertussen een van onze huisbereide lekkernijen!

Want wij geloven dat als je een nieuwe keuken uitkiest, je deze best beleeft in al haar facetten. Van praktische indeling en slim design tot de lekkernijen die ze voortbrengt!

Benieuwd naar welke keuken bij jou past? Ons team neemt jou graag mee op ontdekkingstocht! We zijn doorlopend geopend van 10 tot 18 uur van maandag tot zondag (uitzonderlijk).

Tot binnenkort?


Wijndegustatie

We nodigen jullie van harte uit op deze wijndegustatie door Alain & Sindy Vanderstricht van Wine Select Latem op vrijdag 18 oktober van 18 tot 23 uur in de showroom in Sint-Denijs-Westrem. Graag een bevestiging van je komst voor 11 oktober via info@wineselectlatem.be.


Global Japanese Tea Association

Heb je altijd al meer willen leren over Japanse thee? Dan is deze cursus precies wat je zoekt! Tearista Sofie volgde een cursus in Japan bij de Global Japanese Tea Association. Zij komen nu naar Europa en op zondag 20 oktober verwelkomen we hen in de showroom in Sint-Denijs-Westrem voor een volledige dag Japanse thee en theecultuur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://gjtea.org/activities/japanese-tea-foundation-course/jtfc-belgium/


Demo V-ZUG // Initiatie of Masterclass

Neem deel aan één van de onderstaande initiatie demo’s en ontdek de voordelen en de kenmerken van de V-ZUG combi-stoom en bakovens. Haal meer uit je V-ZUG toestellen en volg één van de Masterclass demo’s. Tijdens een Masterclass gaan we dieper in op bepaalde functies of belichten we bepaalde culinaire thema’s. Ideaal voor wie het volle potentieel van zijn toestellen wil benutten.

Demo’s gaan door in Gent of Sint-Denijs-Westrem.
Meer inlichtingen of inschrijving via katrien@bulthaupgent.be.
Deelname initiatie demo (IC) 30€, deelname Masterclass (MC) 45€.
Inschrijving noodzakelijk.

(MC) Dinsdag 10 september 2019 van 19u tot 21u30 in Sint-Denijs-Westrem
(IC) Donderdag 19 september 2019 van 19u tot 21u30 in Sint-Denijs-Westrem
(MC) Dinsdag 22 oktober 2019 van 19u tot 21u30 in Sint-Denijs-Westrem
(IC) Donderdag 7 november 2019 van 19u tot 21u30 in Gent
(MC) Dinsdag 3 december 2019 van 19u tot 21u30 in Gent
(IC) Donderdag 5 december 2019 van 19u tot 21u30 in Gent


Batibouw 2019 in beeld

Een sfeerbeeld van de bulthaup stand met zowel vrijstaande b Soltaire elementen - tafel, bank en opbergrekken - als bulthaup b1 en b3 keukensopstellingen.