geautoriseerde bulthaup partner

Van Damme Team nv
Martelaarslaan 200
9000 Gent

Tel.: +32 9 2480555
Web:
Email: info@bulthaupgent.be

geautoriseerde bulthaup partner

Van Damme Team nv
Hogeheerweg 3
9051 Gent - Sint-Denijs-Westrem

Tel.: +32 9 2222340
Web: gent.bulthaup.be
Email: info@bulthaupgent.be

Tijdens de zomermaanden blijven beide showrooms open, behalve op 21 juli en 15 augustus 2020.

Open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.
Op zaterdag van 10 tot 17 uur. Zondag en maandag gesloten.

Van Damme Team staat voor je klaar. Heb je vragen of wil je jouw keukenplannen bespreken? We doen dit graag op afspraak, via telefoon, e-mail of skype.

09 222 23 40 (St-Denijs-Westrem)
09 248 05 55 (Gent)

info@bulthaupgent.be


* Deze velden moeten worden ingevuld.

Akkoordverklaring gegevensgebruik

Ik ga ermee akkoord dat mijn aanvraag hierboven en de door mij erin verstrekte gegevens door Bulthaup Gmbh & Co KG als verantwoordelijke instantie aan de in de colofon vermelde bulthaup partner doorgegeven worden en door bulthaup en de bedoelde partner ten behoeve van de beantwoording van mijn aanvraag per e-mail, het versturen van bulthaup productinformatie en bijbehorende serviceaanbiedingen per post, alsmede ten behoeve van marktonderzoek worden opgeslagen en gebruikt.

Houd rekening met het volgende: zonder uw akkoordverklaring wordt uw aanvraag niet beantwoord. De verwerking van de op het contactformulier ingevulde gegevens geschiedt op basis van uw instemming (Art. 6 lid 1 onder a van de VGA). U kunt uw akkoordverklaring t.a.v. de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor de vermelde doeleinden te allen tijde herroepen. Richt uw herroepingsverklaring aan Bulthaup GmbH & Co KG, onder vermelding van 'Datenschutz', 84155 Aich, Duitsland, of stuur een e-mail naar datenschutz@bulthaup.com. Wij zullen dan de betreffende bulthaup partner van uw herroeping op de hoogte stellen.